Лікування фіброзної дисплазії у дітей

Лікування фіброзної дисплазії у дітейФіброзна дисплазія - захворювання, яке характеризується заміщенням нормальної кісткової тканини фіброзним освітою і змінами в стегнової і гомілкової кістки. Патологія сильно відрізняється від всіх інших захворювань того ж типу, тому її складно визначити і ще складніше лікувати. Щоб пацієнт міг поліпшити своє життя, дитину потрібно регулярно обстежувати. Це дозволить нам вчасно вжити заходів і приступити до лікування у дітей фіброзної дисплазії.

Звертайтеся в наш медичний центр, де на регулярній основі дипломовані фахівці проводять лікування фіброзної дисплазії у дітей і підлітків. Ви можете записатися на прийом або відвідувати лікаря для терапії. Для цього потрібно лише зв'язатися з нами по телефону.

Складність визначення хвороби полягає в тому, що деякі її симптоми схожі з туберкульозом кістки і пухлинами - хворобами, які вимагають різного лікування. Саме тому дуже важливо правильно поставити діагноз і вибрати оптимальне лікування. Ключовим фактором лікування фіброзної дисплазії у пацієнтів дітей є своєчасність.

Кістки кінцівок відчувають підвищене навантаження, саме тому при зміні кісткової речовини через фіброзної дисплазії відбувається характерна деформація в області стегнової і гомілкової кісток. Важливий клінічний ознака - кульгавість. Найчастіше вона виникає при вкороченні або подовженні ураженої кінцівки, що можна виправити в рамках лікування у дітей симптомів фіброзної дисплазії. Деформація шийки стегна впливає на ходу і одночасно призводить до додаткового навантаження на хребет. Головна умова для хорошого результату - вчасне виявлення хвороби і грамотне ортопедичне лікування.

Метод лікування симптоматики фіброзної дисплазії у дітей підбирається для кожного пацієнта індивідуально. Необхідно пам'ятати, що одним лікуванням не можна обмежуватися - після його завершення потрібне постійне спостереження у фахівця, яке дозволить зменшити ймовірність рецидиву, аж до повного зникнення всіх ознак патології.

Телефонуйте за номером, який вказаний на офіційному сайті клініки, щоб підібрати з нашими медиками оптимальне лікування фіброзної дисплазії у дітей у Вашій родині. Ми надамо всю важливу інформацію, проведемо діагностику і призначимо процедури, які допоможуть пацієнтові впоратися з симптомами.

сайт создан компанией