Фіброзна остеодисплазія

Фіброзна остеодисплазія вважається одним з найбільш серйозних захворювань, яке розвивається ще при розвитку ембріона. Захворювання гальмує розвиток кісткової системи, внаслідок чого кістки немовляти недостатньо окостняются і з часом деформуються.

У центрі "Дитяча ортопедія і травматологія в Києві" приймають дітей на консультацію і лікування при фіброзній остеодисплазії. Наш центр оточить Вас і Вашу дитину турботою і участю, а досвідчені ортопеди, професора і доктора зможуть забезпечити Вам повноцінне обстеження.

Фіброзна остеодисплазія вперше була відкрита доктором Ліхтенстайном в далекому 1938 році і названа «фіброзна дисплазія поліостотична». Патологічні зміни найчастіше відбуваються в щелепному відділі людини а також в деяких відділах кінцівок.

Фіброзна остеодисплазія найчастіше вражає ноги, а верхні кінцівки не пошкоджуються або уражаються неповністю. У дитини викривляються кістки і тут потрібне стаціонарне термінове лікування. На нашому сайті Ви зможете ознайомитися з варіантами і методами лікування, які ми пропонуємо при такому захворюванні.

Наш центр спеціалізується на лікуванні фіброзної остеодисплазії за допомогою сучасних методик лікування. Детальніше Ви зможете дізнатися безпосередньо на консультації або на сайті. Якщо у Вас є багато питань, на які Ви шукаєте відповіді, Вам варто записатися на консультацію до лікаря Інституту ортопедії і травматології Марциняк Степана Михайловича.

Якщо Ви бажаєте, щоб Ваша дитина, якій поставили діагноз «Фіброзна остеодисплазія» проходила ефективну діагностику і лікування, приходьте в центр "Дитяча ортопедія і травматологія в Києві".

сайт создан компанией