Фосфат діабет у дітей фото

Фосфат діабет у дітей фотоЯкщо Ви бачили фото дітей з фосфат діабетом і підозрюєте, що у Вашої дитини подібні симптоми, рекомендуємо ознайомитися з цією хворобою ближче. Це захворювання має якусь схожість з цукровим діабетом. При фосфат діабеті у дітей, як на фото основний удар приймають на себе нирки. При його розвитку відбувається порушення зворотного всмоктування фосфору в кров в ниркових канальцях, в результаті чого його рівень значно знижується. Розвиток діабету відбувається на тлі генетичних порушень і є одним із проявів онкогенного рахіту.

Якщо Ви підозрюєте, що у Вашої дитини може виявитися фосфат діабет, у дітей фото даного захворювання розміщені на нашому сайті. Рекомендуємо записатися до нас на прийом, щоб досвідчений фахівець в рамках діагностики підтвердив або спростував діагноз.

Набутий діабет може виникати як в дитячому віці, так і в літньому. Його розвиток в більшості випадків відбувається на тлі пухлин, які формуються або в кісткових структурах, або в м'яких тканинах нирок і печінки. При розвитку фосфатного діабету у дітей, як на наших фото, відбувається розростання кісткових структур. При цьому вони втрачають свою щільність і стають м'якими. Все це призводить до їх деформації і аномальному будові тіла. Причому найчастіше від цього захворювання страждають гомілковостопні і колінні суглоби.

Найчастіше типовий для фото фосфатний діабет проявляється у дітей в віці 10-14 місяців, коли вони починають самостійно ходити. До цього моменту ознаки розвитку цієї недуги можуть взагалі бути відсутнім.

Головним симптомів є відставання у фізичному розвитку дитини. Він погано росте, у нього з'являються болі в кінцівках, в результаті чого він стає плаксивою і дратівливим. У дітей спостерігається викривлення нижніх кінцівок, порушення будови колінних і гомілковостопних суглобів, потовщення кісткових структур в області зап'ястя. При цьому відбувається пошкодження зубної. З віком клінічна картина ускладнюється і доповнюється не тільки викривленням нижніх кінцівок, а й хребта, а також тазових кісток.

Ви можете дізнатися, як виявляється фосфат діабет у дітей, фото яких розміщені на сайті нашої клініки. Ознайомитися з симптомами і переконатися в стані Вашої дитини можна в нашому медичному центрі. Запишіться на прийом по телефону.

сайт создан компанией