Недосконалий остеогенез клінічні рекомендації

Недосконалий остеогенез клінічні рекомендаціїЯкщо ви шукаєте фахівців за клінічними рекомендаціями, Ви знаєте, що недосконалий остеогенез є важкими генетичним захворюванням. Йому характерна ламкість кісткової тканини з огляду на зниження процентного співвідношення колагену в її складі. Так як колаген -найважливіша структурна одиниця кістки, це захворювання призводить до того, що кістки стають ламкими, внаслідок чого виникають патологічні переломи.

Також необхідно задіяти психолога, який буде працювати з душевним станом пацієнта, який має недосконалий остеогенез. Клінічні рекомендації Ви можете дізнатися у дипломованих фахівців нашої клініки. Записуйтеся на прийом по телефону та приїжджайте для діагностики.

Якщо у Ваших дітей з раннього віку спостерігається посиніння склер, аномалії в розвитку ясен, зниження слуху, зверніться до медичного закладу за клінічними рекомендаціями, так як остеогенез недосконалий проявляється саме таким чином. У разі захворювання не можна відкладати лікування, так як хвороба має під собою вроджені причини. Незалежно від різноманітності клінічних рекомендацій, недосконалий остеогенез є генетичним захворюванням, можливі форми терапії обмежуються виключно симптоматичними методами лікування. Важливо пам'ятати, що це не вирок, і багато дітей з даним захворюванням живуть довгі роки повним життям. Грамотна терапія повинна проводитися із залученням декількох фахівців: педіатрів, ортопедів, хірургів, фізіотерапевтів, лікарів-реабілітологів та психологів. Лікування переломів у хворих здійснюється загальноприйнятими методами. Як правило, особливих клінічних рекомендацій при недосконалому остеогенезі не потрібно, так як загоєння переломів відбувається швидше, ніж зазвичай, а терапія спрямована на симптоми. У деяких випадках для профілактики і лікування перелому, а також для корекції деформованих кісток потрібне оперативне втручання.

Ви можете зробити життя своєї дитини насиченим і щасливим. Для цього потрібна тільки Ваша любов і допомога фахівців. Якщо дитині поставили діагноз недосконалий остеогенез, клінічні рекомендації наших лікарів допоможуть впоратися з симптомами і неприємними наслідками захворювання.

сайт создан компанией