Армування при недосконалому остеогенезі

Армування при недосконалому остеогенезіВ Україні зрідка народжуються діти з тендітною кістковою тканиною, але сильною волею до життя. Якщо Вашій дитині поставили діагноз недосконалий остеогенез, армування допоможе впоратися з симптомами. Дуже важливо організувати простір квартири таким чином, щоб дитині було зручно в ньому жити. Для цього можуть знадобитися деякі пристосування, наприклад, поручні в туалеті і ванній, спеціальне сидіння на кухні, сходинка перед раковиною. Все це сприяє ефекту після армування дітей з недосконалому остеогенезі.

Заняття малюванням, музикою, танцями допомагають розвивати м'язову тканину і еластичність сухожиль. Спочатку дитині може бути складно освоювати ці види діяльності через больових відчуттів. Тому потрібно організувати всі умови для невеликого відпочинку, проводити армування при недосконалому остеогенезі, а також використовувати максимально зручні інструменти.

Соціалізація дитини відіграє ключову роль в житті пацієнта з недосконалим остеогенез. Крім армування, необхідно проходити курси відвідування клінічного психолога. Спілкування з друзями, спільні ігри допомагають хворим дітям не відчувати себе чужими. При цьому батьки повинні уважно стежити за дитиною, так як інші діти можуть не усвідомлювати, якої шкоди вони можу завдати своїми необережними діями.

Дуже непросто зберегти здоровий психологічний клімат в родині, де є дитина-інвалід. У цій ситуації для батьків вкрай важливо отримати якомога більше інформації про цю хворобу. Ви можете відвідувати центр дитячої ортопедії і травматології Києва, щоб дізнаватися про сучасні розробки і результати дослідження недосконалого остеогенезу. На армування Ви можете приїжджати за записом. На офіційному сайті клініки зазначений номер телефону нашого представника.

Записуйтеся в нашу клініку на армування при недосконалому остеогенезі. Ця процедура допоможе дитині впоратися з симптомами генетичного захворювання і продовжувати розвиватися у фізичному плані з мінімальними больовими відчуттями.

сайт создан компанией