Лікування рахіту у немовлят

Лікування рахіту у немовлят відбувається відразу ж після виявлення перших симптомів захворювання, і призначається воно виключно лікарем-педіатром. При лікуванні рахіту у дітей до року батькам слід якомога ретельніше продумати раціон харчування дитини, який би включав в себе вітамін D, а також необхідні вітаміни і мінерали, кальцій. Батькам слід дотримуватися строгого розпорядку дня, режим сну і неспання дитини, режим прийому їжі і прогулянок на свіжому повітрі. Рахіт цілком можливо вилікувати і повністю від нього позбутися, якщо лікування триває від самого початку і до кінця.

У центрі "Дитяча ортопедія і травматологія в Києві" проводить ефективне лікування рахіту у немовлят. Ознайомтеся з інформацією про методи лікування рахіту, які робляться в нашому центрі.

Лікування рахіту у немовлятЛікування рахіту у немовлят супроводжується призначенням прийому вітаміну D в підвищених дозах, не з метою профілактики, а з метою інтенсивного лікування. Під час такого лікування раціон дитини варто обмежити продуктами, які заважають засвоєнню кальцію в організмі. Це можуть бути хлібобулочні вироби, манна каша. Намагайтеся не зловживати такими продуктами.

Але варто бути обережними з прийомом вітаміну D малюками, які не досягнули однорічного періоду. Лікування рахіту у немовлят проходить в кілька етапів, які можуть тривати роками, до самого одужання. Якщо Вашій дитині призначили прийом вітаміну D, Ви повинні стежити за самопочуттям малюка. У разі, коли починається блювота, зниження апетиту запори або інші побічні дії, Вам слід звернутися до лікаря і здати необхідні аналізи.

Лікування рахіту у немовлят також не обходиться без лікувального масажу і гімнастики. Малюк повинен себе відчувати розкуто і часто гуляти на свіжому повітрі. Не обмежуйте його рухи, біг або повзання. Не потрібно ставитися до дитини, як до невиліковного хворого і не давати йому повноцінно гратися.

Для отримання повноцінної консультації про те, як проходить лікування рахіту у немовлят, записуйтеся на прийом ортопеда в "Дитячу ортопедію і травматологію в Києві».

сайт создан компанией