Фіброзна дисплазія у дітей

Фіброзна дисплазія у дітейДуже хотілося б, щоб всі дітки були здорові, щоб всі вони правильно розвивалися і росли, були розумними і щасливими. Але, на жаль, це лише мрія, якій в найближчому майбутньому збутися не дано. Існує багато хвороб, які вражають найчастіше саме дітей. Одна з таких хвороб – фіброзна дисплазія. У дітей таке захворювання виявляють частіше, ніж у дорослих. Мабуть, відбувається це тому, що саме в процесі розвитку і росту організму найбільш помітні всі відхилення від норми. У зрілому віці уповільнене протікання такого захворювання є менш помітним. Якщо осередок маленький, він може навіть зникнути сам по собі з часом. Але сподіватися на такий результат не варто. Фіброзна дисплазія у дітей – це дуже серйозно і небезпечно. Без своєчасного втручання медиків незначна спочатку патологія може спричинити за собою серйозні зміни в будові опорно-рухової системи. А це вже загрожує інвалідністю.

Фіброзна дисплазія у дітей – діагноз, який може точно поставити тільки дитячий ортопед. Якщо є підозри у батьків або у педіатра, потрібно терміново провести обстеження і отримати консультацію хорошого фахівця. Своєчасне звернення до лікаря – це запорука стовідсоткового вилікування дитини.

Чим пізніше діагностується фіброзна дисплазія у дітей, тим складніше буде проходити курс лікування. Найчастіше лікування це оперативного характеру. Тому багато хто з батьків боїться його і сподівається на удачу і «авось саме пройде». Насправді, боятися нерозумно, так як тільки лікування може дати шанс дитині на одужання. Калічить дітей часто саме бездіяльність з боку дорослих. Фіброзна дисплазія у дітей лікується. Але лікування тільки тоді дасть максимально позитивний результат, якщо буде призначене і розпочате вчасно. Зволікати тут явно не слід. Це може сильно нашкодити здоров'ю дитини і якості її життя.

Лікуванням фіброзної дисплазії у дітей займається наша установа. Приїжджайте до нас на консультацію!

сайт создан компанией