Діагноз недосконалий остеогенез

Хвороб дуже багато існує. Всі вони неприємні, але є такі, які здатні доставити хворому неймовірні муки. Наприклад, діагноз недосконалий остеогенез – те, що в останню чергу хочеться почути від лікаря-ортопеда. Ця недуга здатна сильно дуже знизити якість життя людини, а іноді вкоротити і саме життя.

Діагноз недосконалий остеогенезДіагноз недосконалий остеогенез ставиться в самому ранньому віці. Це генетичне захворювання, яке або є з народження, або його немає взагалі. Ознаки явні можна помітити вже відразу після народження дитини. Найголовніша ознака – це надмірна ламкість кісток. Переломи у такого малюка трапляються навіть під час купання, сповивання, простого одягання і так далі. Іноді дитина починає страждати ще в материнській утробі, але такі дітки дуже часто не виживають і народжуються вже мертвими. Це дійсно страшний діагноз, після постановки якого починається складний шлях боротьби з проявами недуги. Життя дитини ніколи не буде таким, як у однолітків. На жаль, хворого з таким діагнозом доведеться обмежувати в руховій активності, в звичайних дитячих витівках і багато чому іншому.

Діагноз недосконалий остеогенез – один з тих діагнозів, яких бояться не тільки батьки, а й самі дитячі ортопеди. Але якщо вже такий діагноз був поставлений, опускати руки ні в якому разі неможна. Давайте боротися за життя і здоров'я Вашої дитини разом!

Діагноз недосконалий остеогенез ставиться дуже рідко. І все ж такі дітки регулярно народжуються в Україні. Просимо всіх батьків, які помітили у своїх діток ознаки цієї хвороби, не жити надіями, що все пройде коли-небудь саме собою. Чим раніше звернетеся Ви до медиків за допомогою, чим раніше буде поставлений діагноз недосконалий остеогенез, тим більше шансів мінімізувати муки дитини і дати їй можливість жити повноцінно.

Після того, як буде поставлений діагноз недосконалий остеогенез, лікар познайомить з найбільш ефективними і сучасними методиками лікування.

сайт создан компанией